(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ФИЈАСКО НА МИТИНГОТ ВО СТРУМИЦА, ВМРО ДПМНЕ СОБРА ЕДВАЈ 2000 ЛУЃЕ А НОСЕА АВТОБУСИ ОД ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

0
1421

ВМРО-ДПМНЕ на протестниот марш против владата кој се одржа во Струмица собра едвај 2000 луѓе. А носеа вмровци од цела Македонија со автобуси…