(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ФАНОВИТЕ НА АЦА ЛУКАС ЖИВЕАТ СПОРЕД НЕГОВИТЕ ПЕСНИ, ЛОМЕ СВЕ, РУКЕ ИМ КРВАВЕ: За време на неговиот концерт, целосно демолирана салата Борис Трајковски!

0
1208

По завршувањето на концертот на турбофолкерите Аца Лукас, Милица Павловиќ и Пеѓа Меденица во Скопје, салата „Борис Трајковски“ во Скопје е речиси демолирана.

Искршени тоалети, заборавени женски хулахопки, прашкаста материја по столчињата и еден куп ѓубре.

Концертот се одржа вчера, а беше најавуван како најлудата предновогодишна журка.