(ФОТО ГАЛЕРИЈА) УРЕДНИКОТ НА ПОРТАЛ ,,НАРОДЕН ГЛАС” РУБИН ИВАНОСКИ, ГЕНЕРАЛ СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ, АДВОКАТ ЖАРКО СТЕВАНОСКИ И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЗДРУЖЕНИЕТО ОД БРАНИТЕЛИ ЗРВО РУБИН СЕКУЛОСКИ НА АНТИ РЕЖИМСКО ЗАСЕДАНИЕ!!!

0
3126

15227892_10202346754187763_1637431819_n 15204305_10202346753547747_503056066_o

15218454_10202346753627749_2035146166_n15271717_10202346753387743_898060719_o