(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ТАЖНАТА СУДБИНА НА МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ: Тој беше и остана Грујова проститутка, додека неговата ќерка наводно работела во бордел во Мајами!

0
2035

Читатели на Мактел ни раскажаа една многу интересна приказна.

Ќерка му на Миленко кој една декада работи како режимска проститутка наводно работела во бордел во Мајами, Флорида.

Нејзината мајка била во затвор за финансиски измами со чекови, таткото илјадници километри далеку во Македонија сега оставен без дебели пари од режимот кој падна, па девојчето најверојатно морало да се снаоѓа како знае и умее.

Ова инфо нас ни го пренесе еден наш гастербајтер кој работи како камионџија кој ја затекол во еден бордел и дознал која е и што е.

Цените варирале од 100 долари за партија жесток секс со 500 долари за садо мазо со камшици и се останато.

Ова е сторија која се развива и очекуваме понатаму и фотки и видеа на оваа тема.