(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Скопје, слободно ти ќе бидеш: Ден 8-ми, протестите не губат на енергија и жестина!

0
494

13015122_709843932491177_6955834713164800918_n 13062196_709854355823468_4780411798318342684_n 12994455_10208516652541359_325609278286250924_n