(ФОТО ГАЛЕРИЈА) СКОПСКО ПЕДЕРЧЕ ВО ПОРТОРОЖ, ЕВЕ КАКО ГРУЈО ГИ ФРЛА ВАШИТЕ ПАРИ, ЗА ДА МОЖЕ МИЛЕНКО ДА ГО ШЕТА НЕГОВОТО ДЕБЕЛО И МРЗЕЛИВО ШУПЧЕ НИЗ СЛОВЕНИЈА

0
887

Еве како изгледа класичен пример за награден режимски пушач со народни пари за потоа од целата народна мака ова скопско педерче да се куропеца со нив по балканот или поточно низ Порторож во Словенија и да прави нови турнеи.

Додека Миленко се шета со Кавасаки приколица и прави брм брм по ридовите на Градско и додека го шета неговото дебело шупче низ Словенија и по пансиони кој се од 150 евра па јаче неговите аргати во ранчовите кај козите и шарпланинците рмбаат по цел ден за 500 денари дневница.

1931462_1318426821507671_8576517789512639249_n 11181286_1318426841507669_7877706513915668751_n 12042620_1318426858174334_7542703072128099371_n12321396_1318426794841007_5260085719535470178_n