(ФОТО ГАЛЕРИЈА) СЕ МОЛАТ СКОПЈАНИШЧАВА ДА НЕ СЕ ПОНАШЕТ КО СКОПЈАНИШЧА

0
431

Охрид е преплавен со смет и шут. Продолжениот викенд луѓето, кои имаат станови и викендички во туриситчките места го искористија за средување на своите објекти. Ова е сликата на охридските улици, кои се преплавени од габаритен отпад и вреќи шут.

Погледнете ја галеријата, која ни ја испратија жители на Охрид.