(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Сашо Мијалков уловен во Буњаковец: Додека го чека исходот од преговорите за специјален обвинител, сеуште шета со државно обезбедување и со службени возила?!

0
2170

Екс шефот на ДБК Сашо Мијаков во Буњаковец во јавноста бил забележан како шпарта со уште едно лице кои пристигнале со државно обезбедување и службени возила? Иако екс шефот на ДБК пред скоро време беше разрешен од страна на премиерот Никола Груевски поради излегувањето на аферата за прислушкувањето заедно со екс министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска и екс министерот за транспорт и врски Миле Јанакиевски тој сепак сеуште шета со службени возила и државно обезбедување додека го чекал исходот од преговорите за специјалноит обвинител.

sasho mijalkov bunjakovec 1 sasho mijalkov bunjakovec 2