(ФОТО ГАЛЕРИЈА) РЕНАТА ДЕСКОВСКА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА МИСЛАТ И НА ВМРОВЦИТЕ : ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО СЕ РЕНОВИРА ГРАДИНКАТА ЗА ВОЗРАСНИ, ЗАТВОРОТ ВО ПРИЛЕП ЗА ПОДОБАР СМЕШТАЈ

0
837

До нашата редакција пристигна фото галерија на кратка презентација од дел на завршените активности, со цел подобрување на условите за осудените лица, во КУП Затвор Прилеп за периодот од 2017 до 2019 година.

Значи Рената Дескоска мисли и на вмровците што ќе лежат во затворот во Прилеп. Па каква е оваа хунта што се грижи и за оние кои го крадеа народот цели 12 години?!