(ФОТО ГАЛЕРИЈА) РЕЖИМСКИОТ НУЖНИК на МИА од Брисел Бобан Нонковиќ има зошто да биде спремен да умре и да му го испуши на режимот, ПЛАТЕН Е ДЕБЕЛО ДА ГО ЛАЖЕ НАРОДОТ ОД БРИСЕЛ И ДА ГО ШПАРТА ЦЕЛ СВЕТ, ДА СЕ ШЕТА ПО ПАРИЗ, ТЕНЕРИФЕ И ПО СЕКС МУЗЕИ !

0
1558

Куртончето режимско на МИА и дописникот во Брисел Бобан Нонковиќ има зошто да се бори жестоко на страната од режимот и зошто тој е спремен да се фрли од стокатница и да се самоутепа.

Нонковиќ е прилично дебело платен да лае и да ги искривува извештаите за Македонија од страна на Брисел како што на Грујо и режимот им одговараат и го лаже народот за народни пари иако ова лајно скапано пред некој ден во коментар на Јелена Жугиќ побара од МВР да користи вистински куршуми против демонстрантите на Шарена револуција.

13260259_10208382004801884_9161897435690065983_n

Инаку еве каде и како ги троши Нонковиќ народните пари со кој Грујо го плаќа дебело :

Куртон низ Тенерифе – Шпанија 

426661_10200410059509255_651166629_n 457493_4540785312891_1880221401_o 601231_10200410050349026_1881648889_n 984188_10200410054589132_1794857708_n

Куртон низ Дизниленд и Секс Музеј – Франција

45295_4111333536865_827328865_n 302169_4111346777196_1312718632_n376607_3860395983583_2097537913_n