(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПРОСЛАВАТА НА Т.Н. 51.000 ЧЛЕНОВИ ОД УМС ВМРО-ДПМНЕ ВО ,,ЈАНЕ САНДАНСКИ”,ГРУЈО ВО УНИВЕРЗАЛНАТА ,,ЈАНЕ САНДАНСКИ” НАЧУКА ЕДЕН КУП ПРЕКУ 50 ГОДИШНИ СТАРИ КОКОШКИ,ЛУДАЦИ,ПСИХОПАТИ, ПРОПАДНАТИ ПИЈАНИЦИ И СТАРИ ПУВАЛА!

0
737

unijamladisili-1 unijamladisili-2 unijamladisili-3 unijamladisili-4 unijamladisili-5 unijamladisili-6Еве на што Грујо списка МИЛИОНИ евра во салат ,,Јане Сандански”, на фешта на која го собра целиот шлајм од Македонија на пијаници, лудаци, психопати, стари кокошки со едната нога вгроб и стари ПУВАЛА како Јане Маковлески и Змејковски!