(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПРИЛЕПСКАТА РЕВОЛУЦИЈА СПЛОТЕНА ПОД СИМБОЛОТ НА ,,ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА” ДИГНА ГЛАС И ГИ ПОТОПИ СО ЈАЈЦА ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА, МАРЈАН СО ХИЛТАТА, АБОЛИЦИРАНИОТ МИЛЕ МИ ТЕКНА, АНА ЛАШКОСКА, ХОРХЕ И ГРУЈО

0
694

IMG_3680 IMG_3693 IMG_3691 IMG_3701 IMG_3704 IMG_3724 IMG_3723 IMG_3717 IMG_3715IMG_3728