(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СЕ ПОФАЛИ СО МАГИСТРАЛНИОТ ГАСОВОД ОД НЕГОТИНО, ПРИЛЕП И БИТОЛА

0
567

Одлично напредуваат работите на кракот од магистралниот гасовод Неготино – Прилеп – Битола.

Гасификацијата е еден од највредните проекти за граѓаните и компаниите на нашата земја. – напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил.