(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ГО БИВА ЗА СЕ, РАСТУРА СО ТОА МОТОРОТ ПО ПЛАНИНИТЕ НА СНЕГОТ ВО ГЕРМАНИЈА КАКО СВЕТСКИ ПРВАК

0
1782

Премиерот Зоран Заев одмора на одмор со пријатели со своите мотори, очигледно после битката со лудаците во Македонија добро му дојде одморот по тоа планините. Се што ќе му посакаме е многу повеќе здравје, и коњски нерви против лудаците националистички во иднина.