ФОТО ГАЛЕРИЈА : ПРЕКРАСНИ ФОТОГРАФИИ ОД ДОНАЦИИ НА ОПРЕМА, САНИРАНИ СТАРИ ПРОСТОРИИ, ОСВЕТЛЕНИ И ОРГАНИЗАЦИЈА ДО ПЕРФЕКЦИЈА КОИ ЈА КРАСАТ КЛИНИКАТА ЗА ПУЛМОЛОГИЈА

0
241

До нашата редакција пристигнаа голем број на фотографии кои се направени од службени лица и вработени од клиниката за ,,Пулмологија” на државниот клинички центар каде како што велат граѓаните имаат што да видат низ фотографии.

Некогаш човек не треба да троши многу зборови, доволно е се тоа да го погледне низ фотогалерија која ќе ја објавуваме од време на време бидејќи материјалот што пристигна до редакцијата на ,,Народен Глас” е огромен.

Па да почнеме со 8 фотографии од ,,Пред и потоа” :