(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Предновогодишна атмосвера во просториите на ЗРВО-Прилеп 2000 / 2001, новогодишни пакетчиња за дечињата на прилепските бранители

0
2506

Во просториите на прилепското здружение на бранители ЗРВО 2000 – 2001 се одржа новогодишна прослава за најмладите, каде учество со сопствени донации учествуваа ,,Комерцијална Банка” ,,Комфи – Ангел”, ,,Мермерен Комбинат – Прилеп” ,,Дониа” ,,Елит Кафе” ,,Настески” како и ,,Општина Струмица”.

Од здружението на бранителите изразија благодарност до сите оние кои несебично донираа средства за најмладите, каде во организација на ЗРВО 2000 – 2001 оваа прослава се организира по 14-ти пат откако е формирано ова здружение.

img_6723

img_6726 img_6728 img_6732 img_6737 img_6768 img_6776