(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПОЧНАА ДА ГО ФАЌААТ КЛЕТВИТЕ ОД РАЈАТА, ОРЦЕ КАМЧЕВ ГО СЛУПА МЕРЦЕДЕСОТ ОД 100.000 ЕВРА!!!

0
4745

Три возила се судрија на раскрсницата на улиците „Орце Николов“ и „Аминта III“ во центарот на Скопје. Едно од возилата е „мерцедес“, чија предна регистрација беше покриена, најверојатно од членовите на полициската единица „Алфи“. Тие беа во голем број присутни за време на увидот на сообраќајката. Според информациите кои ги добивме од терен се работи за мерцедесот на Орце Камчев, на регистрацијата стојат иницијалите ЈК.

mkd-331464 mkd-331465 mkd-331466