(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПЕТРЕ ЈА НАПРАВИ ПЛАСТИЧАРСКА МЕРАЦИ

0
588

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов продолжи со градежните активности на ул. Пластичарска каде е еден од најгустите собраќајни метежи во град Скопје.