(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ И САША БОГДАНОВИЌ ВО ЗАЕДНИЧКА АКЦИЈА ГИ ОСЛОБОДУВААТ ДРВАТА И ЗЕЛЕНИЛАТА ДА ДИШАТ ОД ЗАРОБЕНИШТВО НА НЕСТРУЧНО ИЗВЕДЕНИ ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ

0
715

Шилегов-ВО ИДНИНА НИТУ ЕДНО ДРВО НЕМА ДА БИДЕ ЗАРОБЕНО

Градот Скопје во соработка со општините Центар, Карпош, Чаир и Аеродром денеска почна акција за ослободување поголем број заробени дрвја од градежен материјал при нестручно изведени градежни активности на јавните површини.