(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ГО НАПРАВИ СКОПЈЕ ЕДНА УБАВА И ПОИНАКВА ПРИКАЗНА

0
324

Еве, нема да коментирам …

Скопје, една поинаква приказна …

#Скопје
#ЧекорПоЧекор

Фејсбук статус на градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов.