(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПЕТРЕ И СРБЧЕ СЕ РАСКОСТИЈА ОД АСФАЛТИРАЊЕ ДУПКИ И УЛИЦИ ПО СКОПЈЕ : Од денес започна реконструкција на ,,Трготекстил” во градски Sид

0
368

Во соработка со Град Скопје и ЈП Улици и патишта Скопје од денеска, го реконструираме паркингот кај „Трготекстил“ во Градски Ѕид.

✔️Ги санимараме сите оштетувања на паркингот
✔️Поставуваме нов асфалтен слој на површина од 1.700 м2.
✔️Завршуваме за десетина дена!

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ.