(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ОТКАКО ГИ ИСЕЛИЈА МЛАДИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ПЕНЗИИТЕ ГРУПА СТАРЧИЊА ПРОТЕСТИРААТ ЗА МЛАДЕЖОТ ДА НЕ ИДЕЛ НАДВОР ОД ДРЖАВАТА, БИЛО ЛОШО НЕ СЕ ЖИВЕЕЛО?!?!

0
875

Каква иронија, откако се исселија младите од државата во време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ сега протестираат за спас на младежот да не идел надвор од Македонија?! Па пола милион граѓани на Македонија се иселија како резултат на овие копуци, овие ли ќе ја враќаат назад младината од дијаспората без никаква алтернатива?!