(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ОГРОМЕН ДЕЛ ОД МЛАДИ ПРИЛЕПЧАНИ ИЗЛЕГОА НА УЛИЦИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ НА ЈАНКУЛОВСКА И РЕЖИМОТ НА ГРУЕВСКИ!

0
786

Прилепчани во огромен број без сендвичи и сокови ги поплавија прилепските улици поради полициската бруталност на режимските извршители на Јанкуловска, чашата се прели кога одредена полициска група со мозок во тегла упадна во читалната ,,Браќа Миладиновци” во Скопје и брутално тепаше студенти за време учење.

protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_44

Мирен и достоинствен протест на прилепчани пред едно од стожерите на Третиот Рајх, прилепската општина, дувло на климоглавтакојевичи и послушници на режимот.

protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_1

protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_12

protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_16protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_19protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_2protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_3 protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_30protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_31protesti_protiv_policiska_brutalnost_prilep_10bez10_34

Извор и фотографии : 10без10