(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ОВОЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КУМАНОВО МАКСО РЕШИЛ ЦРВСТО ДА ГО НАПРАВИ ГРАДОТ ЕВРОПСКА МЕТРОПОЛА НА БАЛКАНОТ

0
2117

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски решил да го прави Куманово европска метропола, ги спрегнал багерите и асфалтира се што гледа од стар и распукан асфалт како и санирање големи штети и решавање на проблемите со атмосферската канализација.