(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ОВА Е ЛУДИЛОТО НА ГРУЕВИЗМОТ: Погледнете ја новата позлатена конференциска сала со стаклен покрив изградена на кровот од собранието вредна 25 милиона евра!

0
3644

Македонија нема нови студентски домови, нема нов клинички центар, фалат градинки, школи, факултети, ама затоа имаме 25 милиона евра вредна конференциска сала изградена на покривот на собранието на РМ.

ГРУЕВИЗАМ И СЕ Е МОЖНО ДРУГАРИЦЕ И ДРУГОВИ!!!