(ФОТО ГАЛЕРИЈА) НОНЕ СИ ГО ПОКАЖА ДЕЧКОТО СО КОЈ РАБОТИ НА БРОД И ПАТУВА ПО СВЕТОТ

0
1197

Ноне и Урош заедно работат на брод, па некогашната пејачка и нејзиното ново момче постојано споделуваат слики од патувањата по светот.

Откако ја раскина врската со црномурестиот Рајан, поранешната пејачка Ноне Неделковска има нов дечко. Таа преку социјалните мрежи потврди дека е во врска со Србинот Урош Терзија.

Ноне и Урош заедно работат на брод, па некогашната пејачка и нејзиното ново момче постојано споделуваат слики од патувањата по светот.

Пред Урош, Ноне беше во долга врска со Рајан, нејзин колега од бродот на којшто работеше.