(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Новите еко автобуси на ЈСП „Скопје“ почнаа со пробно возење низ улиците на Скопје и наскоро ќе станат дел од јавниот транспорт

0
458

Во тек е обуката на возачите, која ќе трае и за време на карантинскиот викенд.