(ФОТО ГАЛЕРИЈА) НОВА ГЕРИЛА АКЦИЈА НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА: И го загорчија ручекот на курвичето од Хрватска која дојде да ги брани лудаците од народот!

0
588

13131246_991163717627866_3239499985430125560_o 13119898_991163897627848_1801277997856799174_o