(ФОТО ГАЛЕРИЈА) НЕМА ЛАБАВО СО ЌОСИЊАТА – ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ИМ ГИ ИЗВАДИ ТИГРИТЕ НА УЛИЦИТЕ СО ПОЛНА ВОЕНА ОПРЕМА СО КАЛАШНИКОВИ, ШЛЕМОВИ И ПАНЦИРИ, СПРЕМНИ ДА ПУКААТ АКО НЕКОЈ РЕШЕШЕ ДА ПРАВИ РЕПРИЗИ НА 27-АПРИЛ!

0
941

Оливер им ги извади на Ќосињата од фашистичките протести организирани од ВМРО-ДПМНЕ и тигрите со тенкови, штитови и пендреци во случај да направат некоја пиздарија како на 27-ми април во собрание.