(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Најубавите острови за 2016 година

0
2013

 

МАУИ, ХАВАИ

06 04 05

САНТОРИНИ, ГРЦИЈА

12 10 11

ЈАМАЈКА

01 07 02 03 04 (1) 05 (1) 06 (1)

ПРОВИДЕНСИЈАЛС, ТУРКС И КАЈКОС

01 (1)02 (1) 03 (1)

БАЛИ, ИНДОНЕЗИЈА18 20 212219

МАЈОРКА, БАЛЕАРСКИ ОСТРОВИ0809 10 (1) 11 (1) 12 (1) 13 14 15 16 17 18 (1)

МАВРИЦИУС, АФРИКА

25 30 23

ПУКЕТ, ТАЈЛАНД

23 (1) 19 (1) 21 (1) 22 (1) 29 24 25 (1) 26 27 28

БОРА БОРА, ФРАНЦУСКА ПОЛИНЕЗИЈА

27 (1) 26 (1) 29 (1) 28 (1)

ФЕРНАНДО ДЕ НОРОЊА, БРАЗИЛ

31 32