(ФОТО ГАЛЕРИЈА) НАТЕВО ВО БИТОЛА СЕ РАСТУРИ ОД ГРАДЕЊЕ : РЕНОВИРАНА СЛУЖБАТА ЗА ШКОЛСКА МЕДИЦИНА ДР. ХАИМ АБРАВАНЕЛ ВО БИТОЛА

0
239

Реновирана службата за Школска Медицина во ЈЗУ Здравствен дом ,,д-р Хаим Абраванел,, Битола.
Изглед каков што доликува на институцијата. Честитки до директорката Vesna Spirkovska. Ова е само дел од низата реконструктивни зафати кои се направени со раководство на Др. Весна.

Фејсбук статус на градоначалничката на општина Битола, Наташа Петровска.