(ФОТО ГАЛЕРИЈА) МЛАДИОТ КОСТАДИНОВ НЕ ГИ ЛОКА ПАРИТЕ ЗА СОЛ И ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ПА ИМ ДРЖИ ЛЕКЦИЈА НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ ОД ДПМНЕ, УЛИЦИТЕ ВО СТРУМИЦА ЧИСТИ СТАКЛО!

0
3471

16105695_10207594840820694_8444700401488580424_n 15978087_10207594841940722_34161703303634864_n 16174959_10207594842940747_4299291393898967552_n 16142590_10207594845340807_6459196746859828732_n