(ФОТО ГАЛЕРИЈА) МАКСИМ НЕ ЗАСТАНУЕ, ИЗВАДИ ГИ ОД ПАМЕТ КУМАНОВЦИ, ОНИ БЕА ЗАБОРАВИЛЕ КАКО ИЗГЛЕДА АСФАЛТ, БЕКАТОН И БАГЕР

0
1593