(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Куртони на плажа: Татко и син, два големи куртона, слуги на мафијашкиот режим, лажни патриоти, се препелкаат на грчка плажа!

0
563

Горан и Слободан Томиќ. Два големи режимски куртони. Едниот го цица режимскиот патлак на Канал 5, едниот на Тв Сонце. Со парите на грчка плажа брц, со народни пари украдени од народот од мафијата на власт!

13487908_10210114758975125_153913995_n

Извор : Мактел