(ФОТО ГАЛЕРИЈА) КАТИЦА НЕ СЕ ПЛАШИ: И покрај заканите за убиство, Катица ги собра на ручек своите соработници на сред плоштад на сред Скопје!

0
782

Обвинителите од Специјалното јавно обвинителство, фоторепортерот на Сведок попладнево ги улови на заеднички ручек во ресторанот „Пелистер“ на градскиот плоштад во Скопје.

SJO3 rucek SJO2 rucek