(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Идниот премиер на Македонија без бодигарди околу него се бања во Струга, додека Грујо се бања во водите на диктаторот Ердоган со 8 бодигарди околу вратот и ждере по елитни хотели од 6 звезди

0
8471

13931668_819870591483660_1613874816_o sdsmstruga1 sdsmstruga2 sdsmstruga4