(ФОТО ГАЛЕРИЈА) За пратениците не важат законите – возилата паркирани по тревници и тротоари околу Собрание

0
1496

Hародните избраници, оние истите кои ги гласаат законите кои важат за сите граѓани, истите не ги почитуваат. Околу Собранието може да се забележат нивните паркирани возила на зелени површини и на недозволиви места, објави А1он.

За обичните граѓани ваквото паркирање ќе значи парична казна и кревање на возилото со „пајак“, но не и за пратениците.

Како може да се очекува граѓанте да ги почитуваат законите, кога тоа не го прават членовите на законодваниот дом, прашува порталот.

parking-sobranie3 parking-sobrani1 parking-sobranie parking-sobranie2 parking-sobranie4 parking-sobranie5 parking-sobranie6 parking-sobranie8