(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЗА ДА СЕ СПАСИ, КРИМИНАЛЕЦОТ ДВОЈЧЕ КОНЕЧНО ЌЕ ГРАДИ СТАДИОН ВО БИТОЛА

0
555

Конечно по 10 години локална власт и над 200 милиони евра сјебани буџети поголем дел украдени преку сомнителни тендери за што можевме да слушневме и во снимките на Заев, Двојче реши да гради стадион во Битола  и тоа една трибина, за што даде оглас во режимскиот Дневник:

stadion bitola 1 stadion bitola 2