(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Законот за ограничена брзина во Скопје не дава резултати: Кај крстосницата кај Кузман удрен возач на мотор, разнесувач на пици

0
1213

nesrekja kuzman

Всушнот се работи за верижен судир. Прво во моторџијата удира возачот на пежото подолу а потоа во него удира реното од сликата горе.

nesrekja kuzman 2

Дознаваме дека возачот на моторот не бил тешко повреден и веднаш е префрлен во болница.