(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЗАЕВ НЕ ГО ПОСЛУША БОГОТ МИЛЧИН, ЗАМИНА ВО НОВА ПОСЕТА, ПРЕЧЕКАН ВО КОСОВО СО НАЈВИСОКИ ДРЖАВНИ ПОЧЕСТИ!

0
1803