(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЗАЕВ Е СТРАСТВЕН МОТОРЏИЈА : ПРЕМИЕРОТ И НЕГОВИТЕ ДРУГАРИ СО МОТОРИ ОД СТРУМИЦА ДО КРУШЕВО ГО ПОСЕТИЈА ГРОБОТ НА ТОШЕ

0
2563

Премиерот ни е страствен моторџија, со мотори заедно со неговите другари и адвокатот Ване Андреев од Струмица до Крушево го посетија гробот на великанот Тоше Проески.