(ФОТО ГАЛЕРИЈА + ВИДЕО) ЗАЕВ Е СЕГА ВО СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ : ЌОСИЊАТА ПОД ВОДСТВО НА ТОШО ПЕТРОВ ЌЕ ЈА СРУШАТ ВЛАДАТА НА СДСМ И ДУИ И ЌЕ ЈА СПАСАТ МАЌЕДОЊА ОД ЗАПАДНИТЕ СИЛИ!!!

0
1849

Огромен народен протест за спас на МаЌедоња од страна на Ќосињата предводени од Светски Македонски Конгрес на Тодор Петров. Лудаци, пијаници и психопати како и по некоја луда бабетина го ставија Заев во сериозна опасност 😀