(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЗАЕВ ГИ ПРЕПОЛНИ ТРИБИНИТЕ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА ВО ПРИЛЕП

0
1380
Салата во Домот за културата не може да ги собере присутните граѓани на Прилеп кои во огромен број дојдоа да присуствуваат.

Масовното присуство на прилепчани ја покажува огромната поддршка на граѓаните за СДСМ, за претседателот Зоран Заев и вистинските политики кои земјата ја движат напред.

За разлика од дебаклот којшто ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски го доживеа пред неколку дена во Прилеп оваа поддршка за СДСМ покажува дека граѓаните не сакаат враќање назад и обнова на режимот.
На 12 април, јасно е, победник е СДСМ, продолжуваме по прав пат!