(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЗАЕВ ВЧЕРА ВЕЧЕР ПРИ ПОСЕТА ВО ПРИЛЕП ОТВОРИ ШТАБ НА СДСМ И ДОДЕЛИ 500 ЧЛЕНСКИ КНИШКИ

0
209

‼️Прилеп гази цврсто на правиот пат 

 Победничка атмосфера на отворањето на новиот месен штаб во населбата „Гоце Делчев“, каде вечерва претседателот Zoran Zaev потпиша и подели 500 нови членски книшки.

 Прилепчани масовно застануваат зад концептот кој носи правда, повисоки плати, економски развој, нови работни места, подобра инфраструктура и европска иднина за нашата татковина 🇲🇰🇪🇺

‼️ На 12 април следува голема победа за граѓаните 

#НаПравПат