(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЗАЕВИ РЕШИЈА ДА ГО ОДВРЗАТ ЌЕСЕТО: ДЕСЕТИЦИ КАМИОНИ ТРГНАА ОД СТРУМИЦА ЗА ЦЕЛА ДРЖАВА, ЌЕ СЕ ДЕЛАТ ПРЕХРАМБЕНИ ПАКЕТИ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ КОИ СЕ ПОГОДЕНИ ОД КРИЗАТА!

0
2225

Донацијата на фамилијата Заеви тргна утрово со десетици камиони од Струмица низ цела држава каде таа е најпотребна.

Донацијата содржи најразлични прехрамбени производи за сите граѓани погодени од кризата како што се масло, брашно, овошје и зеленчук од оранжериите на Заеви каде исто така го има и популарниот и вкусен ајвар на Заеви ,,Mama’s ajvar”.