(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕКСКЛУЗИВНО: Eве кој е најновиот куртон во куртон вестите на СИТЕЛ!

0
1106

Овој последниот куртон во куртон вестите на Сител е многу интересен. Погледнете само за каква појава се работи :

1. Протестите пред собрание 2012, дел од опозициските протестанти

kurton1

2. ОО СДСМ Кавадарци, дел од обука на СДММ:

kurton2

3. Работа на терен за СДСМ за последните избори:

kurton3

4, Обука за новинари со грант од СОРОС во ГЕМ клубот, инаку место познато како дувло на СОРОС :

kurton4

Извор : Maktel