(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕКСКЛУЗИВНО: Ова ли е хотелот на Љубчо Георгиевски во Златен Брег, Бугарија, за кој тој неодамна се жалеше дека претрпел голема финансиска штета затоа што му бил украден?!

0
744

ljubco hotel 1

 

Ова е десетици милииони евра вредниот хотел во Сончев Брег, Бугарија, кој се гради веќе 10 години и никако да се заврши. Наши читатели ни ги пратија сликите со информација дека големи се шансите ова да е инвестиција на екс премиерот Љубчо Георгиевски во партнерство со екс премиерот на Бугарија, Иван Костов.

ljubco hotel 2

 

Во интервју неодамна, Љубчо се пожали дека одредени бугарски бизнисмени му украле пари. Дали се работи за овој хотел?!

Пред неколку месеци Љубчо купи локација и во Скопје, спроти владата, од другата страна на Вардар каде има намера да гради хотел…