(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕКСКЛУЗИВНО: МАСА НАРОД пред собрание, полицијата дозволи народот да се пробие од рекорд до собрание, ЛЕБАРКИТЕ заминаа да го демолираат седиштето на СДСМ!

0
623

Нашиот репортер во моментов ни јавува дека полицијата го тргнала обрачот пред собрание и народот се доближил до собранието, додека лебарките од ДПМНЕ заминале пред СДСМ со намера да го демолираат штабот на СДСМ.

13006664_259326814407471_7275250426895046138_n

Еве како се повикуваат лебарките за пред СДСМ:

943781_1048079311904781_1684176901119728976_n