(Фото Галерија) ЕКСКЛУЗИВНО : Еве која е ДПМНОВКАТА која на снимките од седмата бомба се слуша како на Миле му дава идеи како да ги поебат изборите – ЗАМЕНИК МИНИСТЕРКАТА ЗА ПРАВДА, БИЉАНА БРИШКОСКА!

0
2479

biljana-bb maxresdefault (1)

Првиот разговор од снимките од седмата бомба е меѓу Миле Јанакиевски и заменик министерката за правда, Биљана бришкоска – Бошковска. Ете кој ни го води ресорот за правда, жена која му дава идеи на Миле како да ги поебат изборите! Цццццц…

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=ZUExuefcvBs[/youtube]

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=67vLbkbOZD0[/youtube]