(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕКСКЛУЗИВНО: Еве зошто Латас дудла режимски патлаци, еве го неговиот имот во Зелениково, вистинска палата како на голем милионер олигарх!

0
2444

imot latas 3

 

Огромен дворец ограден со високи ѕидови за да не може новинарски екипи да сликаат и снимаат каков луксуз какви базени и каков возен парк има паркирано и какви забави се прават во овој дворец, тоа е сликата за скапиот ранч на водечкиот режимски куртон, Драган Павловиќ Латас во скопско Зелениково.

imot latas 2

 

Сликите ги направија локални активисти на СДСМ и ни ги пратија, на една од сликите се гледа и паролата на Заев, Вистината за Македонија! Епа ова е вистината, еве за овие милиони Латас се глупира секоја вечер и прави будала од себе и брани секакви криминалии на ВМРО ДПМНЕ и фамилијата!

Дознаваеме дека во комлексот има три големи куќи, снимени се и видеоа и ќе ги објавиме следните денови и нив.

imot latas 1

 

Еве вака изгледа да си водечки режимски куртон! Сега замислете ги тие коли тој ентериер тие софри тие егзотични патувања таа скапа облека, јасно ли ви е сега зошто Лаки без око да му трепне дудла и пуши режимски патлаци секоја вечер пред цела Македонија?